enfrdeitpt

Grupo de Jóvenes de Prades

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
grupjoves Este verano se ha creado el  Grup de Joves de Prades. Con el soporte del  Consell Comarcal del Baix Camp y del Ayuntamiento, un grupo de jóvenes del pueblo ha tomado la iniciativa y se ha organizado para  crear un grupo dónde hayan representados todos los intereses de  la  juventud  del pueblo, así como organitzar actividades para pasarselo bien y mostrar sus inquietudes y ganas de hacer cosas.


Aquest grup ha desenvolupat ja un seguit d'activitats durant l'estiu 2009. Aquestes activitats han estat majoritàriament discoteques al poliesportiu. A partir d'ara el grup es formarà com a tal i desenvoluparà tot un seguit d'activitats aptes per a tothom que s'hi vulgui apuntar.

cursacambrers0001

El dia 10 de setembre s'organitzarà una cursa a la Plaça Major en la qual els cambrers i altres que s'hi vulguin apuntar hauran d'esquivar una sèrie d'obstacles i arribar en primer lloc a la meta.


Divendres 11 de setembre s'organitzarà una discoteca al poliesportiu per a finalitzar l'estiu de la millor manera possible.







Aquí podreu veure imatges de les discoteques al Poliesportiu:

Discomòbil després de les 12 hores de futbol sala (8 d'Agost del 2009).

En acabar es va celebrar una Discomòbil organitzada pel mateix grup de joves amb l'actuació de Ten Shin Han Djs. Aquí podeu veure algunes imatges dels djs en plena actuació:

djs1

djs2

djs3


Disco mòbil al Poliesportiu (20 d'Agost, divendres de Fira)
discoteca0001A les 12 de la nit, al Poliesportiu es va fer discoteca a càrrec de "Deluxe" uns DJ que ens van fer ballar fins passades les quatre de la matinada sota un cel estrellat.
Organitzat per l'Ajuntament de Prades amb la col·laboració del Grup de Joves del poble.
Veure fotografies.

 

Discoteca Mòbil (21 d'Agost, dissabre de Fira)

L'Assossació de Joves de Prades va organitzar una discomòbil al poliesportiu per la nit de dissabte. Van actuar Dj. Hayabusa i Ten Shin Han Djs. Per últim van posar un suplement de Raggajungle per tancar ben animats la discomòbil. Aquí podeu veure un fragment de l'actuació de Ten Shin Han Djs.
veure video