.
Tens alguna habilitat especial? ets esportista? ets artista? poeta? explica'ns la teva història i la teva relació amb Prades
Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns el què fas.

Amb el títol "Jo sóc de Prades" volem destacar i donar a conèixer la gent que manté alguna relació amb el poble de Prades.
.
El Marc Ciurana és descendent de Prades, els qui el coneixem l'hem vist créixer, tot i que nomès en caps de setmana i festius.  Aquí teniu el currículum esportiu de'n Marc perque podeu fer-vos una idea de qui és, i el què ha fet en el seu àmbit esportiu.

marcciurana001Corria el mes de juny de l’any 2000, quan els pares del Marc, van entrar a formar part del grup de beques de la secció de natació del Reus Ploms. Aquest any va ser el primer que va portar a tema el Jordi Rodriguez con a nou Director Tècnic de la Secció. Al Octubre, van començar las classes amb el Ferran Castello com a monitor. El Marc, ràpidament va començar a destacar, tan per el seu rendiment, com per el seu caràcter fort i molts cops massa exigent amb l’activitat i amb si mateix.

Leer más...

TiServeis Prades, SL   I   Quienes somos   I   Mapa Web   I   Contacto   I   Aviso Legal
pradesinfo