.

Imatge d'un tram de la VoltaDissabte 30 d’agost es va celebrar la volta a Prades amb BTT. Organitzada pel Club BTT Prades i l’Ajuntament de la Vila. Tot i ser la primera edició el nombre de participants va arribar als 250 vinguts d’arreu. Dues curses paral·leles, la ruta del conill, de 20 km, i la ruta de la guineu, de 31 km i més dificultat van satisfer les expectatives dels participants. La cursa va acabar després del lliurament de premis amb un berenar pels participants i col·laboradors.


organitzacio.jpgDe les tres del migdia fins dos quarts de cinc de la tarda hi va haver la recollida de dorsals al poliesportiu municipal. La gran quantitat d’inscrits va retardar lleugerament la sortida. Cap a les cinc van començar els dos recorreguts, el de la guineu i el del conill.

El punt de sortida era el mateix pels dos circuits, calia pujar el Coll del Bosc, baixar pel Coll de la Foguina i la trialera dels Colomers, fins arribar al punt de sortida, el Poliesportiu. D’allí, calia pujar fins a la Bassa del Poble, i al Coll del Serafí, Ermita de l’Abellera, Pics, Rangs, Deveses i tornada al Poliesportiu. El participants del recorregut de la Guineu, havien de fer la pujada fins als Plans, al Pla del Ganxo i enllaçar de nou amb el recorregut del conill, a la bifurcació del coll del Serafí.
El millor temps de la ruta del conill el va fer en Jordi Mateu, quedant en segon i tercer lloc, Eduard Baiges i Román Iglesias. En fèmines el primer lloc va ser per Empar Baena, seguida de Montse Esteve i Montserrat Morgades.


1conills.jpg2conills.jpg3conills.jpg
Pel que fa a la ruta de la guineu, en Francesc Xavier Carnisser va ser el que va fer el recorregut amb menys temps. En segon lloc va quedar en Llibert Mill i en tercer lloc Eduard Recasens. Pel que fa a la categoria femenina Mercè Petit va ser la més ràpida. Neus Balaguer i Júlia Armenter van quedar en segon i tercer lloc.

1guineus.jpg2guineusf.jpg3guineusf.jpg

jordi.jpgenric.jpgCal destacar la participació dels germans Jordi i Enric Martorell, corredors locals, que van fer el cinquè i sisè lloc.
noticiadiaridetarragona.jpg
Notícia publicada al Diari de Tarragona, 3 de setembre de 2008
Per ampliar aquesta informació podeu consultar a http://www.bttprades.blogspot.com/


Comentarios
Buscar
¡Sólo los usuarios registrados pueden escribir comentarios!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

TiServeis Prades, SL   I   Quienes somos   I   Mapa Web   I   Contacto   I   Aviso Legal
pradesinfo