festesociLa Penya Blaugrana de les Muntanyes de Prades ja té més de 150 socis en el seu primer any de vida. Si us animeu a participar d'aquesta associació us podeu fer socis enviant aquest formulari omplenat. Visca el Barça!
FORMULARI D'ALTA DE SOCI DE LA PENYA BLAUGRANA DE LES MUNTANYES DE PRADES
Si us plau, si vols donar-te d'alta com a soci de la Penya Blaugrana de les Muntanyes de Prades, omple els següents camps (tots els camps són necessaris): 
NOM
COGNOMS
D.N.I
DATA DE NAIXEMENT
ADREÇA POSTAL
POBLACIÓ
CODI POSTAL
TELEFON
EMAIL
ETS SOCI DEL BARÇA?
T'INTERESSA SER SOCI DEL BARÇA?
 
DOMICILIACIÓ BANCÀRIA PER FER EL COBRAMENT DE LA QUOTA DE SOCI
(preu 2010: 20 euros anuals adults, 10 euros anuals infants menors de 12 anys)
ENTITAT SUCURSAL DC COMPTE
   
Si us plau, confirma que totes les dades entrades al formulari són correctes abans de procedir al seu enviament
 
 
 
Conforme a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació  i Comerç Electrònic, Penya Muntanyes de Prades incorporarà de forma confidencial a un fitxer automatitzat, les dades facilitades de forma voluntària en aquest formulari. 
 
Les dades s'emmagatzemaran exclusivament a Penya Muntanyes de Prades per a donar resposta a les sol·licituds d'informació i fer el posterior seguiment. 
 
Aquestes dades seran utilitzats amb la més estricta confidencialitat i no seran mai modificats ni facilitats a terceres persones o altre tipus d'entitats. En cas de precisar accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les seves dades, preguem ens ho comuniqui per e-mail a l'adreça  Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la  
Les persones que mitjançant formularis ens proporcionen les seves dades, garanteixen la veracitat, exactitud i autenticitat de les dades facilitades. En tots els formularis s'assenyala amb ' * ' les entrades de dades obligatòries per a aquesta finalitat.

 bsquemlogo  assambleaweb

Participa al concurs "Busquem Logo". Tens temps
fins el 24 de juny per fer-nos arribar les teves propostes.

Pots enviar el teu disseny a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la o lliurar-la/les a algun membre de la Junta.

Entre tots els assistents a l'Assamblea General del dia 26 triarem el que més ens agradi i serà el Logo que representarà la Penya Blaugrana Muntanyes de Prades.

Si el teu logo és l'escollit, et regalarem 1 any de quota gratuïta. Anima't!

El proper 26 de juny, a les 10 del vespre es cel.lebrarà la Primera Assamblea GENERAL de Socis, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament.

Ordre del dia:

- Informació general
- Votacions per escollir el logo que ens representarà
- Precs i Preguntes

Els que encara no ho hagin fet podran fer-se socis i/o pagar la quota.

escutbarca0001 Un grup d'aficionats al futbol i socis seguidors del Futbol Club Barcelona està creant una Penya Blaugrana a Prades. Amb el lema: "Fem Barça, fem Penya" es vol aconseguir reunir a tots els aficionats d'aquest club esportiu, vinculats amb Prades i poder disfrutar dels nombrosos avantatges de formar part d'una penya pròpia del nostre poble. Els tràmits previs a la Fundació de la Penya, s'estan fent d'acord amb el vist-i-plau del Futbol Club Barcelona.Un dels primers passos a fer, va ser buscar un adeqüat per l'associació. Es va escollir: PENYA BLAUGRANA MUNTANYES DE PRADES (PBMP). Descarregar-se el Primer Cartell informatiu en pdf.

Properament:

sense esdeveniments
Último mes Desembre 2017 Mes seguent
L M X J V S D
week 48 1 2 3
week 49 4 5 6 7 8 9 10
week 50 11 12 13 14 15 16 17
week 51 18 19 20 21 22 23 24
week 52 25 26 27 28 29 30 31
TiServeis Prades, SL   I   Qui som   I   Mapa Web   I   Contacte   I   Avis Legal |  Solpronet.com
pradesinfo