20091207primerareunioUn grup de Pradencs han tirat endavant el projecte de crear una penya barcelonista que abarqués gent del barça de Prades i voltants. Després de la reunió informativa del passat dia 7 al vespre, el projecte va endavant i amb molta força. A la reunió es va acordar constituir, amb el compromís de més de 40 futurs socis, la primera Junta de la Penya Blaugrana.
Serà el proper diumenge dia 13, de 17 a 18h que es podrà passar per la Sala d'Actes de l'Ajuntament a votar, d'entre tots els socis, els que formaran la nova junta. Es formarà, amb un total de 9 persones, 4 de les quals, han de ser socis del FC Barcelona. S'ha acordat, fer ressò entre tots els interessats, que la junta és totalment oberta i es demanen voluntaris.

A banda dels objectius principals com aconseguir un local per anar a veure els partits, s'ha parlat de la conveniencia de pertànyer a l'Associació de Penyes, en aquest cas seria l'Associació de Penyes Blaugranes de Tarragona Nord.

La seu, de forma provisional serà a Cal Bosqueta, espai cedit per l'Ajuntament.

Així doncs, de moment es donarà un temps fins el proper diumenge dia 13 per acabar de recollir les propostes de socis i en breu es convocarà una reunió per constituir la junta. Es fa saber a tothom interessat en formar part de la nova junta que es posi en contacte amb Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la .

Podeu trobar tota la informació sobre la Penya, omplir el formulari per fer-vos socis o votar el nom que més us agradi fent clic aquí.

Veure la notícia amb l'elecció de la junta aquí.

Comentaris
Cerca
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

  Mapa Web   I    Avis Legal
pradesinfo