Prades Poma de muntanya img 
El proper divendres 9 d’octubre a Prades (Tarragona) se celebrarà una jornada tècnica amb el títol “La poma de muntanya”, organitzada pel Departament d’Agricultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prades i l’IRTA.

La cerca de noves activitats productives, complementàries o alternatives a l’activitat principal de l’explotació pot facilitar el relleu generacional, la preservació del territori i el seu valor paisatgístic, així com ser un generador d’aliments de qualitat.

En aquest context es presentarà el conreu de la poma de muntanya, els resultats de les varietats experimentades a la zona de Prades i experiències d’aquest conreu en agricultura convencional i ecològica en altres zones de muntanya.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona (Tel. 977 250 450 – A/e: Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la ), contacte: Sr. José Antonio Gil o Sra. Maribel Bolós.

Més informació IRTA.CAT

Comentaris
Cerca
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

  Mapa Web   I    Avis Legal
pradesinfo